Bedrijfsidentiteit

Merkidentiteit

NTTWORKS is de ontwikkelaar van de betrouwbare draadloze oproepsystemen. NTTWORKS is sinds 1996 marktleider in Korea. De SYSCALL-producten van NTTWORKS kenmerken zich door de uitstekende technologie en de vele mogelijkheden binnen diverse bedrijven en services. Ze creëren de beste systemen voor de hedendaagse dienstensector, waarin snelle communicatie een vereiste is.

Wij zijn Bee-Line

Bee-Line is de specialist binnen de Benelux voor Oproepsystemen en HappyOrNot Feedback tools.
Wij leveren hoogwaardige service gerichte oplossingen welke de 'customer journey' alsook de interne bedrijfsprocessen verder optimaliseren.

 

Onze filosofie

Klantgericht

Vanuit onze filosofie om de klant altijd op nummer één te zetten, ontwikkelen en leveren we voortdurend innovatieve en hoogwaardige producten en diensten. We spelen hiermee in op de behoeften van diverse klanten.

Mensgericht

We respecteren iedere medewerker en moedigen persoonlijke groei aan. We zijn ervan overtuigd dat het koesteren van de eigenschappen en competenties van ieder individu leidt tot een succesvolle onderneming.

Transparante relaties

We hebben respect voor onze distributeurs en overige zakenpartners. We werken samen, bouwen met hen aan sterke en langdurige relaties en bereiken op basis van goed vertrouwen wederzijdse groei.

Neem contact met ons op