Coastersysteem

Wilt u de service in uw fastfood of selfservice restaurant verbeteren en de klanttevredenheid zien stijgen? Dan is een coastersysteem de oplossing. Dit draadloze gasten oproepsysteem voorkomt lange rijen bij de kassa, doordat gasten niet bij de balie hoeven te wachten op hun bestelling. De gast krijg een coaster mee en wacht rustig aan tafel tot hij een melding krijgt dat zijn maaltijd gereed is.

  • Bewegingsvrijheid voor gasten
  • Het verminderen van geluidsoverlast
  • Geen lange wachtrijen
  • Innovatieve en hoogwaardige coasters

Heeft u vragen over onze coastersystemen of wilt u deze aanschaffen? Neem dan contact met ons op door op een van onderstaande buttons te klikken.

Neem contact op +31 (0) 30 268 2957

Een coastersysteem aanschaffen

Toont alle 2 resultaten

Gast Oproepsysteem Coaster

[GP-101R] COASTER PAGER

Oproepsysteem om klanttevredenheid te optimaliseren
Gast Oproepsysteem Donut

[GP-100R] DONUT PAGER

Donut Pager oproepsysteem voor klanten in opvallende kleuren

Hoe werkt een coastersysteem?

Een coastersysteem – een vorm van een gastpager – bestaat uit een gewenst aantal coasters met een laadstation en transmitter. Voornamelijk restaurants waar de gast zelf zijn bestelling op dient te halen maken gebruik van coastersystemen.

Wat is een transmitter?

Voor het aansturen van de coasters is een transmitter nodig. De transmitter is via een set-upmenu in te stellen zoals gewenst en is aangesloten op de netstroom. Een transmitter kan een onbeperkt aantal coasters aansturen. Door de bevestigingsplaat is het mogelijk de transmitter op te hangen.

Wat is een coaster?

De coaster is een ronde buzzer die – wanneer deze aangestuurd wordt door de transmitter – een licht- en trilsignaal afgeeft. Het afgeven van een geluidsignaal is ook mogelijk. Het aantal seconden dat de buzzer afgaat kunnen we naar uw voorkeur programmeren. De coaster werkt op basis van een oplaadbare accu, is spatwaterdicht en kan tegen een stootje. De accu gaat gemiddeld drie tot vijf jaar mee. Weet u niet hoeveel coasters u moet bestellen? Het aantal bestellingen tijdens de piektijd geeft een indicatie weer. Mocht u er niet uitkomen, dan helpen we u graag.

Het oplaadstation voor de coasters

Voor het opladen van de coasters stapelt u ze op het oplaadstation. Het oplaadstation heeft dezelfde vorm als de buzzer. In verband met de stabiliteit raden we aan niet te veel coasters op een stapel te leggen. De oplaadstations verbinden we – indien mogelijk – aan elkaar, zodat u slechts een stopcontact nodig heeft.

Hoeveel kost een coastersysteem?

De kosten voor het coaster oproepsysteem hangen af van het type en de hoeveelheid coasters en oplaadstations die u afneemt. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Stuur bij interesse een e-mail naar sales@oproepsysteem.nl of bel naar +31 (0) 30 268 2957.

Het coastersysteem als reclamedrager

De coaster leent zich als handig communicatiemiddel. Op de middenring is er ruimte voor een sticker van uw bedrijfslogo of (gesponsorde) promotie voor derden.

Andere oproepsystemen

Naast een coastersysteem heeft Oproepsysteem.nl andere producten in het assortiment.

Interesse? Neem contact op met Oproepsysteem.nl

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze coastersystemen of advies over wat u het beste aan kunt schaffen met uw budget? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Neem contact op +31 (0) 30 268 2957