Optimale service anno nu

Bedrijven uit vele branches zitten voor een langere periode vast aan maatregelen en gevolgen van de coronacrisis. Bij Oproepsysteem.nl focussen we ons op de toekomst en bouwen we gezamenlijk aan het herstel van ons gewone leven.

Een eerste golf, een tweede golf… Wie weet wat ons nog te wachten staat. Een ding is zeker: omzet en optimale dienstverlening moeten beschermd. Nú is dan ook het moment om te kiezen voor de oproepsystemen van SYSCall. We staan voor je klaar.

Bel nu: +31 (0) 30 268 2957 Contacformulier

“Ondertussen werken wij als tandartsenpraktijk al ruim een jaar met het pager-systeem van Bee-Line. We werden ten volle ondersteund in het opmaken van een geschikt oproepsysteem met de nodige functies. Het Syscall systeem werkt prima.”
-PriDent

“Het systeem is een aanwinst voor onze zaak!”
-DB Center – Onze Keuken, gebruiker van het Digit Gast Oproepsysteem, mét logostickeroptie

SYSCALL oproepsystemen: bewezen oplossing voor de 1,5-meter samenleving

Met de oproepsystemen van SYSCall zorgen we voor een efficiënte manier om gasten en klanten optimale service te kunnen bieden. De oproepsystemen van SYSCall, zoals de drukknopsystemen, zijn toepasbaar in verschillende branches. Hiermee creëer je eenvoudig voldoende ruimte en lever je de service die klanten van jou gewend zijn. Ook communiceer je eenvoudig met collega’s op gepaste afstand. Bovendien zorgen onze oproepsystemen voor een effectieve manier van werken. Zo piep je snel en eenvoudig collega’s, klanten of gasten op, waardoor geen tijd verloren gaat.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Bel nu: +31 (0) 30 268 2957 Contacformulier

Wat is een oproepsysteem?

Onze oproepsystemen zijn toepasbaar in iedere branche en bestaan uit een basisstation (zender) en losse pagers (ontvangers). Vanuit het basisstation stuur je de pagers eenvoudig aan. Zo stuur je een melding in de vorm van een nummer of tekst, waardoor de ontvanger direct weet dat hij of zij aan de beurt is/het product mag ophalen.

De voordelen van onze oproepsystemen

De komende periode staat in het teken van onderling afstandhouden, waardoor we genoodzaakt zijn een 1,5 metersamenleving te creëren. Om ervoor te zorgen dat bedrijven in alle sectoren hun diensten of producten zo optimaal mogelijk kunnen blijven leveren, bieden we verschillende typen oproepsystemen aan. Kijk naar de toekomst en denk in mogelijkheden, is zodoende onze boodschap. Onze oproepsystemen kennen vele grote voordelen.

“We zijn hartstikke blij met het oproepsysteem, het werkt uitstekend!”
-Oogkliniek Maastricht, tevreden gebruiker van de ST-300 drukknop en de SB-700 Clip pager

  • Voldoende afstand
  • Optimale hygiëne
  • Geen lange wachtrijen
  • Behoud van optimale service
  • Efficiënte werkwijze
  • Gerustgestelde klanten en gasten

Oproepsystemen voor zorginstellingen

De nodige maatregelen zullen voornamelijk betrekking hebben op de werkwijze binnen zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken. Dergelijke organisaties kunnen niet volledig sluiten, waardoor zowel werknemers alsook patiënten zich in een risicovolle omgeving begeven. Zorginstellingen hebben veel baat bij een oproepsysteem, zoals onze speciaal ontwikkelde keycord pagers. Deze pagers hangen werknemers eenvoudig om hun hals, waardoor de pagers zo min mogelijk aangeraakt worden en patiënten sneller geholpen kunnen worden.

Voor sportscholen en sauna’s

Goed nieuws voor sportschool-eigenaren: de sportscholen en sauna’s gaan ook weer open. Kies voor oproepsystemen van SYSCall en houd daarmee de BOA’s buiten de deur. De oproepsystemen van SYSCall zorgen voor een efficiënte manier om klanten – op gepaste afstand – optimale service te kunnen bieden. Bekijk bijvoorbeeld deze producten.

Een oplossing voor iedere branche

Met ruim 15 jaar ervaring in alle branches zijn we dé specialist in oproepsystemen, in de gehele Benelux. We beschikken over de benodigde kennis en kunde en voorzien jou graag van persoonlijk advies. Onderstaand vind je een overzicht van alle branches waarvoor onze oproepsystemen dé oplossing bieden. Staat jouw branche er niet tussen, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan direct contact op via +31(0) 30 268 2957.

Bel nu: +31 (0) 30 268 2957 Contacformulier