Verhoog de productiviteit en efficiëntie

Goede communicatie is belangrijk in de logistiek. Vergroot de productiviteit en efficiëntie in de logistiek en verbeter de communicatie tussen collega’s. Stel eenvoudig de juiste personen op de hoogte van een defect of tekort aan materialen. Een draadloos oproepsysteem, toezichtsysteem of interne draadloze oproep helpt bij het vergroten van de efficiëntie.

Denk bijvoorbeeld aan een oproepsysteem voor chauffeurs. Piep de chauffeurs op wanneer ze kunnen laden en lossen: dit voorkomt wachttijd en verhoogt de efficiëntie.

Neem contact op als u vragen heeft


Situatie: De receptie roept de chauffeur op
In sommige gevallen wil je dat de chauffeur zich opnieuw meldt bij de receptie om verdere instructies te ontvangen. De draadloze oproepsystemen van SYSCall bieden de uitkomst. De receptiemedewerker roept in zo'n geval eenvoudig de chauffeur op, terwijl de chauffeur in de tussentijd zelf kan bepalen waar hij wacht. Wij adviseren een van de volgende producten:

Bel ons direct
Of laat een bericht achter via de contactpagina.

“Het systeem is een aanwinst voor onze zaak!”
-DB Center – Onze Keuken, gebruiker van het Digit Gast Oproepsysteem, mét logostickeroptie

Situatie: De chauffeur ontvangt een tekstbericht
Met voorgeprogrammeerde teksten in diverse talen instrueer je eenvoudig de wachtende chauffeur. Mooi meegenomen: dit kan bij sommige producten zelfs in verschillende talen door via de sneltoetsen de juiste taal te selecteren. Geschikte producten hiervoor zijn:

Bel ons direct
Of laat een bericht achter via de contactpagina.

“Ondertussen werken wij als tandartsenpraktijk al ruim een jaar met het pager-systeem van Bee-Line. We werden ten volle ondersteund in het opmaken van een geschikt oproepsysteem met de nodige functies. Het Syscall systeem werkt prima.”
-PriDent

Situatie: De chauffeur roept medewerker op
Laat je eenvoudig oproepen, pas op het moment wanneer de chauffeur werkelijk bij het laaddock staat. Zo verlies je geen tijd. Plaats een weerbestendige, draadloze drukknop bij de ingang, et voilà.

Bel ons direct
Of laat een bericht achter via de contactpagina.

"In de hectiek van de vaccinatiestratregie hebben we met Bee-Line Oproepsysteem.nl een betrouwbare partner gevonden, zowel in product als zeker ook service. Top!"
- GGD West Brabant, tevreden gebruiker van de ST-300 knoppen, i.c.m. de SB-700 pagers

Situatie: Anders, namelijk...
Niets is standaard. Ook voor je maatwerk oplossingen staan we vanzelfsprekend voor je klaar. Werkelijk het hele SYSCALL-aanbod hebben we voor je klaarstaan. Bel ons nu voor de voor jou meest gepaste oplossing.

Bel ons direct
Of laat een bericht achter via de contactpagina.