Maak uw restaurant winstgevender

Een goede service betekent meer winst. Er is een grote kans dat een tevreden gast nog een keer langskomt in uw restaurant. In een branche waar tevredenheid van de gasten bepalend is voor het succes van de onderneming, loont een investering in draadloze oproepsystemen. De systemen zorgen voor een hogere kwaliteit en snelheid van de dienstverlening.

De draadloze SYSCALL-producten zorgen ervoor dat medewerkers minder heen en weer hoeven te rennen en zo meer tijd en aandacht hebben voor de gasten met als resultaat: meer winst, een lagere werkdruk en minder kosten. Zo helpen we uw business groeien.

Neem contact op als u vragen heeft

Oproepsysteem voor restaurants

  1. Gasten drukken op de oproepknop, waarna de ontvanger (de ober) het betreffende tafelnummer ziet.
  2. De ober weet direct bij welke tafel er service nodig is en gaat er naartoe.

Interne draadloze oproep

  1. Wanneer het eten of drinken klaarstaat bij de bar of keuken stuurt de chef of barman een melding naar de ober.
  2. De ober weet direct waar hij of zij de bestelling kan ophalen.

Systeembeheer van de wachtrij

  1. Overhandig een pager aan de gasten na hun bestelling.
  2. De gasten krijgen via de pager een seintje wanneer de bestelling gereed is. De gast haalt de bestelling op en geeft de pager terug.